What's new

The Conflict in Syria as it Relates to Turkey | Updates & Discussions

That's real HUH

Picture from INDIA , one woman with 5 husbands all brothers

1564906_0_1455197019PqSJT.jpg

315 YPG rats eliminated in Syria by Special Forces - Maroons.

m.t24.com.tr/haber/takvim-90-bordo-bereli-suriyeye-girdi-315-ypgli-olduruldu,328221

Hayalet Tim' olarak tanınan 90 kişilik bordo bereli timi, sınırı geçti ve YPG'lilerle sıcak temasa girdi. 315 YPG'li terörist öldürüldü. Bordo bereliler ise operasyondan zarar görmeden çıktı. Askerlerimiz arazi araçlarıyla Türkiye'ye döndü.

90 bordo bereli suriye'ye girmiş, 500 kişilik ypg'li terörist grup ile çatışmış ve çatışma sonunda hiç şehit veya yaralı vermeden 315 ypg'li terörist öldürülmüş.
sergey lavrov'un acilen john kerry ile görüşmesi, vladimir putin'in de barack obama ile görüşmesi, uluslararası açıklamalar olayın büyüklüğünü zaten anlatıyordu

315 YPG rats eliminated in Syria by Special Forces - Maroons.

m.t24.com.tr/haber/takvim-90-bordo-bereli-suriyeye-girdi-315-ypgli-olduruldu,328221

Hayalet Tim' olarak tanınan 90 kişilik bordo bereli timi, sınırı geçti ve YPG'lilerle sıcak temasa girdi. 315 YPG'li terörist öldürüldü. Bordo bereliler ise operasyondan zarar görmeden çıktı. Askerlerimiz arazi araçlarıyla Türkiye'ye döndü.

90 bordo bereli suriye'ye girmiş, 500 kişilik ypg'li terörist grup ile çatışmış ve çatışma sonunda hiç şehit veya yaralı vermeden 315 ypg'li terörist öldürülmüş.
sergey lavrov'un acilen john kerry ile görüşmesi, vladimir putin'in de barack obama ile görüşmesi, uluslararası açıklamalar olayın büyüklüğünü zaten anlatıyordu
Adamın biri "ben halep'te 70 arşın atlıyorum demiş"......

Hurşid atmakta ve atmasyon haber bulmakta, seni tek geçerim. :D

Hurşid atmakta ve atmasyon haber bulmakta, seni tek geçerim.

Sana beni anma dedim.
Suriye ve Rusya 100 kisilik tim Suriye'ye girdi cikti diye Dünya'yi ayaga kaldirirdi. Sen benimle ugrasiyorsun.

Inmisin Cinmisin? Amacin ne ?

If you watch Turkish news , Russian took a revenge now in ANKARA. Are you RUSSIAN ?

I am serious asking ? @Sinan @cabatli_53

As they did before in Sultanahmet Place.

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Devlet Mahallesi'ndeki askeri lojman bölgesinde askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana geldiği öğrenildi. Ankara Valiliği olayda 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Valilik patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğinin tahmin edildiği belirtildi.
Ankara’da büyük patlama

PKK strikes in Ankara as a response to our shelling of Azaz etc. It is time to take action against PKK sympathizers inside Turkey, and perhaps think of other measures to fight PYD in Syria/Iraq

If you watch Turkish news , Russian took a revenge now in ANKARA. Are you RUSSIAN ?

I am serious asking ? @Sinan @cabatli_53

As they did before in Sultanahmet Place.

I heard the explosion...it was something huge....Allah yardım etsin...durum çok çok kötü olabilir. Daha önceki patlamaları duymamıştım. Taa Çankaya'dan duyduysak....(Cebeciden duyanlar olmuş)...çok büyük bir patlama demektir....Allah yardımcımız olsun, biri Türkiye'ye resmen savaş ilan etti.

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Devlet Mahallesi'ndeki askeri lojman bölgesinde askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana geldiği öğrenildi. Ankara Valiliği olayda 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Valilik patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğinin tahmin edildiği belirtildi.
Ankara’da büyük patlama

PKK strikes in Ankara as a response to our shelling of Azaz etc. It is time to take action against PKK sympathizers inside Turkey, and perhaps think of other measures to fight PYD in Syria/Iraq

5 kişi, hikaye....öyle böyle değildi...

FSB ne?
Sinanin dedigi gibi bu bes felan degil, simdi ATV 11 sehit diyor. Allah rahmet eylesin...

Last edited:

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom