What's new

Iranian Chill Thread

vala chizi be zehnam nemirese .

chon daraje dari , ehtemal inke kare maskhare ie bashe kheyli kame .

defa az paygah ? :O

Shenood ? :D

albate ba tavajoh be uniti ke dari miri hads mizanam ha :D
inayi ke shoma migi mamoriate.
masoulita masalan: ganaseh(taktirandaz), tirbarchi, komak tirbarchi, rpg zan, komak rpg zan, takhrib, aslahe enferadi.
va ama male man kishsh kishhh yaser, kishsh kishhh yaser, mammad...:enjoy:
masouliate dovoum ham medic eh :enjoy::enjoy:

va ama male man kishsh kishhh yaser, kishsh kishhh yaser, mammad...:enjoy:
masouliate dovoum ham medic eh
kish kish yaser ye chizi , vali medic :D :lol: :lol:

een hame maru maskhare kardid @kollang @Serpentine akharesh khodetoon ru bezoor mikonan medic :enjoy:

aay khoda cheghad bahal bood :D

hala joda az shookhi behetoon amoozesh midan ? ya haminjoori medic shodi ? :|

kish kish yaser ye chizi , vali medic :D :lol: :lol:

een hame maru maskhare kardid @kollang @Serpentine akharesh khodetoon ru bezoor mikonan medic :enjoy:

aay khoda cheghad bahal bood :D

hala joda az shookhi behetoon amoozesh midan ? ya haminjoori medic shodi ? :|
nemiduman fek nakonam chon amouzesh tamoum shodeh. ye kifeh komak haye avalieh va chan basteh ampol Amil nitrit va atropine dadan. vali man yebar ye brankard sahrayi dorst kardam az ina:
200b.jpg

taraf ro boland kardan patou baz shoud va ....:D
avalin egdam nejatam ba shekast movajeh shoud.:cray:

@Ostad welcome back, what is your rank? leutnant?

سربازی رفتی؟
سلام ممنون
من ستوان 3 هستم البته به خیلی از لیسانس ها گروهبان یک میدن نمیدونم چجوریه به دوستان با مدرک مشابه من گروهبان یک دادن شما اطلاع داری چه جوری درجه میدن؟

سلام .

فیلتر شکن برای پخش ویدئو های یوتیوب چی دارید ؟
psiphon
webfreer ( poshe extension ro az mahaleh nasb pak kon)

سلام ممنون
من ستوان 3 هستم البته به خیلی از لیسانس ها گروهبان یک میدن نمیدونم چجوریه به دوستان با مدرک مشابه من گروهبان یک دادن شما اطلاع داری چه جوری درجه میدن؟

تو سپاه رو نمیدونم ، ولی ارتش از برج 6 امسال شروع کرده قراره به دکترا ستواندومی فوق لیسانس ها ستوانسومی، لیسانس ها گروهبانیکمی، فوق دیپلم هم گروهباندومی .اگر اشتباه نکنم بدهه .
قبلا اگر کسی لیسانس بود مسقیما ستوانسوم میشد وخودش هم درجه هاشو میخرید و میچسبوند ولی جدیدا بربری میدن (سردوشی) برای دوماه و تو این دو ماه فرمانده نمره میده در صورت گرفتن نمره درجه متناسب با تحصیلاتت میگیری در غیر اینصورت در جات پایینتر حتی استواری هم ممکنه بهت بدن حالا اگر معاف از رزم باشی این یک امتیاز منفی حساب میشه و دوباره از درجت کم میشه ...​

علتش هم افزایش سرباز تحصیلکرده هست ... که حاضز نیست هرکاری رو انجام بده ... دیگه سرباز صفری نیست که جارو بزن و چایی بیاره افسر و درجه دار باید این کار رو بکنند در نتیجه درجه کم میدن که بتونند کار بکشن ...اما هنوز حرمت افسر ها حفظ میشه تا اونجایی که ممکنه.
سلام .

فیلتر شکن برای پخش ویدئو های یوتیوب چی دارید ؟

پولی باشه اشکال نداره؟

تو سپاه رو نمیدونم ، ولی ارتش از برج 6 امسال شروع کرده قراره به دکترا ستواندومی فوق لیسانس ها ستوانسومی، لیسانس ها گروهبانیکمی، فوق دیپلم هم گروهباندومی .اگر اشتباه نکنم بدهه .
قبلا اگر کسی لیسانس بود مسقیما ستوانسوم میشد وخودش هم درجه هاشو میخرید و میچسبوند ولی جدیدا بربری میدن (سردوشی) برای دوماه و تو این دو ماه فرمانده نمره میده در صورت گرفتن نمره درجه متناسب با تحصیلاتت میگیری در غیر اینصورت در جات پایینتر حتی استواری هم ممکنه بهت بدن حالا اگر معاف از رزم باشی این یک امتیاز منفی حساب میشه و دوباره از درجت کم میشه ...​

علتش هم افزایش سرباز تحصیلکرده هست ... که حاضز نیست هرکاری رو انجام بده ... دیگه سرباز صفری نیست که جارو بزن و چایی بیاره افسر و درجه دار باید این کار رو بکنند در نتیجه درجه کم میدن که بتونند کار بکشن ...اما هنوز حرمت افسر ها حفظ میشه تا اونجایی که ممکنه.

پولی باشه اشکال نداره؟
pas intoriye.
man sarbazim 4 sal pish shoru shode va baad amouzesh raftam daneshgah
az ye taraf siyasateh dorostieh houded 90% nirohayeh padeganeh ma balaye fog diploman, ama az taraf dighe taraf 4 sal dars khondeh hala misheh grouhban 1. 4 darajeh kahesh? man ba khodam migoftam arshadeh asayeshgah ya farmadehe dasteh ro rahat behem midan ama baad az didaneh vaziat shak daram.

Pakistan Defence Latest Posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom