What's new

Iranian Chill Thread

من دوستان و اطرافیام آمریکا زندگی میکنن. خودشون مشکل ندارن، اما میگن اینجا همش کاره کاره کار هیچ تفریحی نیست... آخر هفته که مشیه باید یه کافه باری رستورانی بری همین.. میگن دلمون لک زده واسه یه ساعت زندگی تو ایران. اون صفایی که تو ایران داره ..

بله اونکه از شهرستان میاد باید واسه یه ماشین 5 تومنی بودوعه اما اونکه عین آدم تو شهر و محل تولد خودش زندگی می کنه از این مشکلات نداره. بعدم الان کمترین شغل بین ماهی 700 تا یه تومن درآمد داره.

مردم تهران اسکلن، دارن تو این خراب شده خفه میشن بازم روزی چندصد نفر از جاهای مختلف ایران میان تهان.

اونایی که تو شهر زندگی خودشون زندگی کنن و مشکل یا شکستی تو زندگی براشون اتفاق نیفتاده باشه مشکل بزرگی تو زندگیشون ندارن .

من هر کی رو دورو ور خودم میبینم همش تو خنده و شادی هستن. البته اونایی که مشکل مالی دارن قضیشون فرق میکنه.

به هرحال ایرانیها یکی از شادتین ملت های دنیا هستن بر عکس غربی ها و ملت های شرقی که کمتر میخندن، فکر نمیکنم ایران دومین کشور غمگین دنیا باشه. البته اگر مردم فقیر تهران یا جاهای دیگه رو درنظر گرفت شاید دومین کشور غمکین باشه.

Mardom e Iran ke ghamgin hastand, dar in shakki nist. mamlekati ke in hameh jang va .. dashteh va kolli masaa'el e digeh, ke shaad nemisheh.
ammaa dar mored e tehran, vaghean tehran be dard bekhor tarin shahr e Iran hast. Be gheyr az Tehran, Tabriz va Isfahan ham ghaabel e zendegi hastand, vali baghiye shahr ha kheyli daaghounand. hamoun Tehran, ba doud va terrafic va gheyrash, baaz ham az baghiyeh ye shahr ha kheyli kheyli behtar hast

.
Mardom e Iran ke ghamgin hastand, dar in shakki nist. mamlekati ke in hameh jang va .. dashteh va kolli masaa'el e digeh, ke shaad nemisheh.
ammaa dar mored e tehran, vaghean tehran be dard bekhor tarin shahr e Iran hast. Be gheyr az Tehran, Tabriz va Isfahan ham ghaabel e zendegi hastand, vali baghiye shahr ha kheyli daaghounand. hamoun Tehran, ba doud va terrafic va gheyrash, baaz ham az baghiyeh ye shahr ha kheyli kheyli behtar hast

درسته داغونن ولی اونا به اون نوع زندگی عادت کردن.

تهران به غیر شمال شهرش یه نماشیگاهی از آدمای فقیر هست که از همه جای ایران اومدن تهران به دنبال یه امیدی.

من آخرین باری که مترو سوار شدم 6 ماه پیش بود. واقعا وحشتناکه مترو رفتن مترو که بری فکر می کنی رفتی کراچی پاکستن یا کابل.

تهران واقعا بد شده از ترافیکش هم بگذریم، تا چشم کار میکنه آدمایی هستن که از شهرستان اومدن و فقیرن. خیلی بیحودی شلوغ و زشت منظر شده. چند سال پیش اینجوری نبود.

.
درسته داغونن ولی اونا به اون نوع زندگی عادت کردن.

تهران به غیر شمال شهرش یه نماشیگاهی از آدمای فقیر هست که از همه جای ایران اومدن تهران به دنبال یه امیدی.

من آخرین باری که مترو سوار شدم 6 ماه پیش بود. واقعا وحشتناکه مترو رفتن مترو که بری فکر می کنی رفتی کراچی پاکستن یا کابل.

تهران واقعا بد شده از ترافیکش هم بگذریم، تا چشم کار میکنه آدمایی هستن که از شهرستان اومدن و فقیرن. خیلی بیحودی شلوغ و زشت منظر شده. چند سال پیش اینجوری نبود.
Are khob. albatteh to ham exaggerate mikoni ;) :lol:
Haalaa metro ke hamisheh chon arzoun hast, aadam haye daaghoun toush ziyaad peyda misheh, vali digeh karachi va kabul koja, va Tehran koja :lol:

. .
Are khob. albatteh to ham exaggerate mikoni ;) :lol:
Haalaa metro ke hamisheh chon arzoun hast, aadam haye daaghoun toush ziyaad peyda misheh, vali digeh karachi va kabul koja, va Tehran koja :lol:

نه من دارم جدی میگم

اگر بخام این بحث رو ادامه بدم به افراد فقیر جامعه و کسایی که از جاهای مختلف اومدن توهین می کنم.

فکر کنم خیلی وقته تو تهران نبودی و مترو نرفتی. هر ثانیه 5 تا فقیر و دستفروش یا لباس داعون و دمپایی از جلوت رد میشن و از بین مسافرا هم آدمای خیلی داغونی رو میبینی...

بگذریم

من کلا یه جورایی از تهران بدم میاد.

تهران هنوزم قشنگه ولی من دلم برای اون تهران بچگی های خودم تنگ شده :D

دربند هم میری گارسون عمله میاد جلوت میگه چی بدم

.
@rmi5 seems Iranians are very fond of dragging lizards in every thing. :o::o:
:lol:
Nope, just some people need to be reminded about some stuff from time to time.

نه من دارم جدی میگم

اگر بخام این بحث رو ادامه بدم به افراد فقیر جامعه و کسایی که از جاهای مختلف اومدن توهین می کنم.

فکر کنم خیلی وقته تو تهران نبودی و مترو نرفتی. هر ثانیه 5 تا فقیر و دستفروش یا لباس داعون و دمپایی از جلوت رد میشن و از بین مسافرا هم آدمای خیلی داغونی رو میبینی...

بگذریم

من کلا یه جورایی از تهران بدم میاد.

:undecided: Albatteh omidvaaram ke intori ke migi nashodeh baasheh. :undecided:
Vali jeddi, khoshi zade zir e delet. yek moddat boro yeki az shahrestan ha, ba'desh ba sar barmigardi Tehran ;)
haalaa begzarim ...

.
@New

نظرت درباره تهران چیه ؟

@rmi5

الان تو آمریکا بهت خیلی بیشتر از موقعی که تو ایران بودی خوش میگذره؟

.
:lol:
Nope, just some people need to be reminded about some stuff from time to time.

BTW can you tell me the name of the species of that giant desert lizard the Iranians usually post on this forum. :lol::lol::lol:

. .
@New

نظرت درباره تهران چیه ؟

@rmi5

الان تو آمریکا بهت خیلی بیشتر از موقعی که تو ایران بودی خوش میگذره؟

Chi begam vaallaa. haghighatesh kheyli ham az nazar e fun, farghi nemikoneh, chon kaarhayi ke inja mikonam va fun haam ra ounja ham daashtam. Albatteh, az nazar e daneshgah va mohit e kaar va emkaanaat e bishtar va ... khob az ounjaa kheyli behtar hast, vali az nazar e fun va injour chizha, na haghighatesh.

BTW can you tell me the name of the species of that giant desert lizard the Iranians usually post on this forum. :lol::lol::lol:
Sousmaar :lol:

تصاویری چندش‌آور از سوسمار خوردن عرب‌ها

Where was the last place?
I had a little discussion with a Jordanian, aka Black Peshgel, who was out of camel piss and sousmar for today.

.
@New
نظرت درباره تهران چیه ؟
motevassete farhanege mardom tooye tehran 20 dar sad az baghiye jaha bishtare (be kasi tohin nashe goftam motevaset va gar na bifarhangash az baghiye jaha kheyli bishtare, inam ke migam bishtare choon ertebate mardom tehran ba sayere melal bishtare hala che az tarigh mosaferat o ina va che mahvare internet) (**** bazam migam tohin be kasi nakardam amma bayad ghabool kard jameyat alave ba maayebi ke dare farhange ham neshini ro bishtar mikone, nemoonash farhange ranandegi ke tabalvori az farhange jamee hast)
nesbate emkenatesh be nafar dar 80 dar sad jonoobe shahre besyar kamtar az miangin keshvar hast va dar 20 dar sad balash besyar bishtar az motevasete keshvari)
havash tooye balaye shahr besyar behtar az jahaye dige hast va dar paeen shahr besyar badtar az jahaye dige
kollan baraye kar ghabele tahamole amma baraye zendegi na
man alan chand vaghte be khatere karam (darim dastgah Vacume packing nasb mikonam, az tolid be masraf) tooye ostane fars hastam, gahi shiraz gahi ham atraf shahr, inja ro baraye zendegi va kar kheyli doost daram.

. .
motevassete farhanege mardom tooye tehran 20 dar sad az baghiye jaha bishtare (be kasi tohin nashe goftam motevaset va gar na bifarhangash az baghiye jaha kheyli bishtare, inam ke migam bishtare choon ertebate mardom tehran ba sayere melal bishtare hala che az tarigh mosaferat o ina va che mahvare internet) (**** bazam migam tohin be kasi nakardam amma bayad ghabool kard jameyat alave ba maayebi ke dare farhange ham neshini ro bishtar mikone, nemoonash farhange ranandegi ke tabalvori az farhange jamee hast)
nesbate emkenatesh be nafar dar 80 dar sad jonoobe shahre besyar kamtar az miangin keshvar hast va dar 20 dar sad balash besyar bishtar az motevasete keshvari)
havash tooye balaye shahr besyar behtar az jahaye dige hast va dar paeen shahr besyar badtar az jahaye dige
kollan baraye kar ghabele tahamole amma baraye zendegi na
man alan chand vaghte be khatere karam (darim dastgah Vacume packing nasb mikonam, az tolid be masraf) tooye ostane fars hastam, gahi shiraz gahi ham atraf shahr, inja ro baraye zendegi va kar kheyli doost daram.

خب فارسی بنویس عزیز

منم شیراز رو برای زندگی دوست دارم گرچه تالا اونجا زندگی نکردم

Last edited:
.
baro bachz mikhayn be in doostan arab hal bedid ino post konid

@rmi5 @MOHSENAM
تقلید کودکان عربستان سعودی از سر بریدن داعش (+عکس)

یک فیلم منتشر شده در اینترنت نشان می دهد تعدادی از کودکان زیر 10 سال در عربستان سعودی در حال بازی سربریدن هستند.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه الحیات چاپ لندن، در این فیلم نشان داده می شود تعدادی از کودکان در تقلید از فیلم های سر بریدن داعش، سر هم بازی های خود را می برند.

در این بازی تعدادی از کودکان، به عنوان اسیر بر روی زمین نشسته اند و یک کودک هم بالای سر آنها ایستاده و پس از قرائت متن فرضی، اقدام به سربریدن خیالی هم بازی های خود می کند.

370066_356.jpg
انتشار این فیلم باعث شد موجی از نگرانی را در
کشورهای عربی در خصوص خطر تقلید خشونت در میان کودکان را باعث شده است.

در حال حاضر بسیاری از فیلم های خشونت آمیز مربوط به گروه های افراط گرا از جمله القاعده و داعش، در شبکه های اجتماعی و شبکه های تلویزیونی به طور گسترده ای منتشر می شود.

پیش از این فیلم هایی از صحنه های خشونت آمیز و کشتار افراد به دست گروه های تندرو منتشر شده بود. از جمله وحشتناک ترین آنها می توان به انتشار فیلم های سر بریدن ها در ملاء عام اشاره کرد.

پس از سیطره گروه تندروی داعش بر شهرهایی در شمال عراق، نیروهای داعش شماری از اسیران را قتل عام کردند. علاوه بر این داعش در سوریه هم دست به اقدامات خشن و ضد انسانی زده است.

همزمان شماری از کارشناسان رواشناسی هم نسبت به گسترش خشونت میان کودکان هشدار داده اند. آنها هشدار می دهند انتشار تصاویر و فیلم های خشونت آمیز داعش در شبکه های تلویزیونی و اینترنت تاثیرات بسیار بدی در میان کودکان دارد.

خب فارسی بنویس عزیز
Hehe ok:tup:

.
baro bachz mikhayn be in doostan arab hal bedid ino post konid
@rmi5 @MOHSENAM
تقلید کودکان عربستان سعودی از سر بریدن داعش (+عکس)

یک فیلم منتشر شده در اینترنت نشان می دهد تعدادی از کودکان زیر 10 سال در عربستان سعودی در حال بازی سربریدن هستند.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه الحیات چاپ لندن، در این فیلم نشان داده می شود تعدادی از کودکان در تقلید از فیلم های سر بریدن داعش، سر هم بازی های خود را می برند.

در این بازی تعدادی از کودکان، به عنوان اسیر بر روی زمین نشسته اند و یک کودک هم بالای سر آنها ایستاده و پس از قرائت متن فرضی، اقدام به سربریدن خیالی هم بازی های خود می کند.

370066_356.jpg
انتشار این فیلم باعث شد موجی از نگرانی را در
کشورهای عربی در خصوص خطر تقلید خشونت در میان کودکان را باعث شده است.

در حال حاضر بسیاری از فیلم های خشونت آمیز مربوط به گروه های افراط گرا از جمله القاعده و داعش، در شبکه های اجتماعی و شبکه های تلویزیونی به طور گسترده ای منتشر می شود.

پیش از این فیلم هایی از صحنه های خشونت آمیز و کشتار افراد به دست گروه های تندرو منتشر شده بود. از جمله وحشتناک ترین آنها می توان به انتشار فیلم های سر بریدن ها در ملاء عام اشاره کرد.

پس از سیطره گروه تندروی داعش بر شهرهایی در شمال عراق، نیروهای داعش شماری از اسیران را قتل عام کردند. علاوه بر این داعش در سوریه هم دست به اقدامات خشن و ضد انسانی زده است.

همزمان شماری از کارشناسان رواشناسی هم نسبت به گسترش خشونت میان کودکان هشدار داده اند. آنها هشدار می دهند انتشار تصاویر و فیلم های خشونت آمیز داعش در شبکه های تلویزیونی و اینترنت تاثیرات بسیار بدی در میان کودکان دارد.

Hehe ok:tup:

:tsk:

.

Latest posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Country Latest Posts

Back
Top Bottom