من دوستان و اطرافیام آمریکا زندگی میکنن. خودشون مشکل ندارن، اما میگن اینجا همش کاره کاره کار هیچ تفریحی نیست... آخر هفته که مشیه باید یه کافه باری رستورانی بری همین.. میگن دلمون لک زده واسه یه ساعت زندگی تو ایران. اون صفایی که تو ایران داره ..
بله اونکه از شهرستان میاد باید واسه یه ماشین 5 تومنی بودوعه اما اونکه عین آدم تو شهر و محل تولد خودش زندگی می کنه از این مشکلات نداره. بعدم الان کمترین شغل بین ماهی 700 تا یه تومن درآمد داره.
مردم تهران اسکلن، دارن تو این خراب شده خفه میشن بازم روزی چندصد نفر از جاهای مختلف ایران میان تهان.
اونایی که تو شهر زندگی خودشون زندگی کنن و مشکل یا شکستی تو زندگی براشون اتفاق نیفتاده باشه مشکل بزرگی تو زندگیشون ندارن .
من هر کی رو دورو ور خودم میبینم همش تو خنده و شادی هستن. البته اونایی که مشکل مالی دارن قضیشون فرق میکنه.
به هرحال ایرانیها یکی از شادتین ملت های دنیا هستن بر عکس غربی ها و ملت های شرقی که کمتر میخندن، فکر نمیکنم ایران دومین کشور غمگین دنیا باشه. البته اگر مردم فقیر تهران یا جاهای دیگه رو درنظر گرفت شاید دومین کشور غمکین باشه.
Mardom e Iran ke ghamgin hastand, dar in shakki nist. mamlekati ke in hameh jang va .. dashteh va kolli masaa'el e digeh, ke shaad nemisheh.
ammaa dar mored e tehran, vaghean tehran be dard bekhor tarin shahr e Iran hast. Be gheyr az Tehran, Tabriz va Isfahan ham ghaabel e zendegi hastand, vali baghiye shahr ha kheyli daaghounand. hamoun Tehran, ba doud va terrafic va gheyrash, baaz ham az baghiyeh ye shahr ha kheyli kheyli behtar hast