What's new

Çay Bahçesi

.
Tamam yanlis anlasiliyorsa nufus kismini silecegim.
Kuzeyde bos kalan yerlerde kontrol YPDnin eline geciyor. Bunun icin bana kizmayin.
Yaptiranlara kizin.
Propaganda olarak dusundugunuz ne varsa soyleyin, silecegim.
Ben Dogu Suriye pisligin merkezi,Turkiyedeki teror oradan besleniyor diyorum.
Bu da mi propaganda? Begenmesenizde durum bu! Yapanlara kizin.

Kimse size kizmiyor sadece bos bilerek yada bilmerek propaganda yapmayin bunu ifade etmek istedim. Bizi bu duruma sokanlarin kim oldugu gayet belli zaten … Eskiden kuzey irakda kirmizi cizgilerimiz vardi sonra hepsi yok oldu simdi en iyi barzani savunucusuyuz. Birgun baska bir gavat cikar suriyede bagimsiz kurdistani destekler nede olsa bu ulkenin safida hainide bitmez.

Dusunun ki suriyede irakda iranda okadar turk varken Koca Turkiye devleti olarak bunlari bile safimiza cekemedik oysa gotu boklu hevaller irakda suriyede iranda Bolgedeki turk ve arablara ragmen her yeri ele gecirdi boyle basiretsiz yonetim anca kabile devletinde olur

.
Cahil demenize kizmam ama propaganda derseniz daha baska birsey oluyor. Tamam ben biraz mola aliyorum:)

.
28Bl0A.png

.
Artik yolun sonuna geldik, gorunen koy kilavuz istemez felan filan. Nataslarla savasmak artik vacibtir, bundan sonrasi bin pismanliktir. Bu savas fazla uzun surmez, biraz kayibimiz olacak ama kacinilmaz oldu. Natasalar bu savasi pek kaldiracak durumda degil, keza bizlerde fazla kaldiramayiz. Masaya yumrunu atacaksin ve istediklerini alacaksin yoksa otur kenara kapat ceneni.

. .
@Oublious

Önden buyurunuz lütfen :) Madem "şehit" olmak kaçınılmaz, artık yazarsin Ahiretten !

Buyuk konusmak gibisi olmasinda her zaman aaahhhgggg keske vursaydik geyiklerin kapilmamak icin Rus ve Acem picleri ile savasmayi goze almak zorundayiz. Azerbaycan ve Ermenistan savasinda da boyle pasif durduk, super gucler basimizda dikilmis. Eyvallah aramizdan gonullu subaylar gitti ama yetti mi~? Yarin oralari Turkmenler goc etmek zorunda kalacak, evlerinden yurtlarindan kalacaklar. Ikinci ahlar ve keskeleri yasamak istemiyorsan kacinilmas. Turkmenler katl ediliyor fazla birsey yapmiyoruz her zaman ki gibi...

Savasan, mucadele eden ve sabr eden kazaniyor. Sehit olacak bu yolda, hic kimse kendisni kandirmasin. Sehit haberinide kabul edeceksin, adamlar sii ve kurt koridoru kuruyor sen birsey yapmayacaksin?

Last edited:
.
Buyuk konusmak gibisi olmasinda her zaman aaahhhgggg keske vursaydik geyiklerin kapilmamak icin Rus ve Acem picleri ile savasmayi goze almak zorundayiz. Azerbaycan ve Ermenistan savasinda da boyle pasif durduk, super gucler basimizda dikilmis. Eyvallah aramizdan gonullu subaylar gitti ama yetti mi~? Yarin oralari Turkmenler goc etmek zorunda kalacak, evlerinden yurtlarindan kalacaklar. Ikinci ahlar ve keskeleri yasamak istemiyorsan kacinilmas. Turkmenler katl ediliyor fazla birsey yapmiyoruz her zaman ki gibi...

Savasan, mucadele eden ve sabr eden kazaniyor. Sehit olacak bu yolda, hic kimse kendisni kandirmasin. Sehit haberinide kabul edeceksin, adamlar sii ve kurt koridoru kuruyor sen birsey yapmayacaksin?

Iste bunu taa en basinda dusunmek gerekti bizim memlekette bir laf vardir dusumenmeden s..ca oturan doma domala tas arar derlerhersey ortada yani 1 euro verip bedelli askerlik(nasil askerlik oluyorsa) yapanlar milletin evladi hakkinda ahkam kesiyor
Bu duruma sokan zihniyet gelmis bugun sehit olacak diyor .. Adam gibi siyaset yapsaydi akp bugun bunlari konusuyor olmazdik..

Ha soyluyorum Ak partide rusyala savasacak dot yok birak rusyayi bir pkkya doguyu teslim eden zihniyet bok cukurundan beterdir

.
MHP'de savas istemiyor, CHP'de istemiyor.
Turkiye'de yasayan insanlar bu partilere oy veriyorlar. AKP'ye,MHP'ye, CHP'ye uzaydan oy verilmiyor. AKP kotu, MHP kotu, CHP kotu, almanci kotu. Herkes kotu, bir tek siz iyisiniz.
Bu insanlarda kotuyse, butun Turk Milleti kotu. Demekki siz bu milleti sevmiyorsunuz.
Butun milletini asagilayip, milliyetcilikten bahsetmek nasil bir ideoloji?
Ruslara hayranim, kimse kimseye bir cay ismarlamaz, bir copunu vermez, herkes birbirinin kuyusunu kazar, kazik atar.
Ama kimse milletinden nefret etmez.
Kendi milletlerini asagilamaz, laf soylettirmez.
Sabirli ve tahammullu olmak gerekiyor.
Dil cok onemli.Yurtdisinda yasarsaniz anlarsiniz.
Turkiye'nin teror konusundaki tek problemi dil problemi. Herkes Turkce konussa, kurtceyi unutsalar. Bizimle kaynasirlar.
Sorunlarin cogu biter. Egitim ve kultur devrimi zamaninda yapilamamis.
Bahceli gercekleri gordu, "sonucu felaket olacak bir ise girmeyecgiz" dedi. Kendi elimizle kurdistani kurdurtmayacagiz demek istedi. Ne halleri varsa gorsunler. Suriyedki olaylara kendi acimizdan bakmaya calisip, tansiyonumuzu dusurmeliyiz.
Teror ve multeci sorunu biterse gerisi bizi ilgilendirmemeli. Suriye'de araplar isterse birbirini yesinler.
Bizi pkk ayagiyla belanin icine cekiyorlar. Zaten Hukumetde topyekun bir savas yapmayacak. Uzaktan sembolik atislar yapiyorlar. Firtinayla-Kasirgayla oalcak is degil. Bir mucize yapip , araplari iktidara getirmedikce, kurdistan konsunda hicbir sey duzelmez. Bu duruma alisin.

Yurtdisindaki Turkler ozellikle zengin avrupa disindakiler, cingeneler gibiyiz. Buralarda surunuyoruz, hicbir sosyal guvencemiz yok, Turkiye bizim icin hastane acmak zorunda degil, bedava ilac vermiyor bize kimse,, colugumuz cocugumuz Turk devletinin sirtina yuk dendaslarigil, Turkiye bizim icin okul acmak zorunda degil, bizim icin Turkiyede ekstra yollar yapilmiyor, tuneller yapilmiyor, kopruler yapilmiyor. Bize Turkiyede is bulunmak zorunda degil. Bizi kimse evlendirmek zorunda degil. BIz boyle kenarda,kosede gariban kalmisiz. Anamiza-babamiza 3-5 para gonderen yine biz. Bizim gibi vatandasin Devlete zarari mi var? faydasi mi var? Ben dogma buyume Istanbulluyum. 25 yasina kadar Turkiyede yasadim. Universiteyi bile paramla okudum. Turkiye Devletinden bedava hicbirsey almadim. Ben geri donsem, bana is bulmak zorundasiniz,hastalanincaa bakmak zorundasiniz, cocuklarimi okutmak zorundasiniz, bize ev bulmak zorundasiniz.. Cunku bende Turkum ve TC vatandasiyim.

Ukrayna vatandaslari gonullu olarak terorle mucadele ediyor, gonullu askerlikvar. Maas olarak simdiler sadece 270 dolar veriyorlar. Onceden maasta yoktu. Birilerine ornek olsun.
Sivil Toplum Kuruluslari araciligiyla hukumete baski yapin, gonullu askerligi baslatin. Hemen orduya yazilin.
Subay,astsubay,polis maaslari asgari ucrete indirilse calisacak adam bulunurmu acaba?

Last edited:
.
25 yasina kadar Turkiyede yasadim. Universiteyi bile paramla okudum. Turkiye Devletinden bedava hicbirsey almadim. Ben geri donsem, bana is bulmak zorundasiniz,hastalanincaa bakmak zorundasiniz, cocuklarimi okutmak zorundasiniz, bize ev bulmak zorundasiniz..

Türkiye icin kursun yiyen ve kursun atan cok insan ayni durumda.

. . .
MHP'de savas istemiyor, CHP'de istemiyor.
Turkiye'de yasayan insanlar bu partilere oy veriyorlar. AKP'ye,MHP'ye, CHP'ye uzaydan oy verilmiyor. AKP kotu, MHP kotu, CHP kotu, almanci kotu. Herkes kotu, bir tek siz iyisiniz.
Bu insanlarda kotuyse, butun Turk Milleti kotu. Demekki siz bu milleti sevmiyorsunuz.
Butun milletini asagilayip, milliyetcilikten bahsetmek nasil bir ideoloji?
Ruslara hayranim, kimse kimseye bir cay ismarlamaz, bir copunu vermez, herkes birbirinin kuyusunu kazar, kazik atar.
Ama kimse milletinden nefret etmez.
Kendi milletlerini asagilamaz, laf soylettirmez.
Sabirli ve tahammullu olmak gerekiyor.
Dil cok onemli.Yurtdisinda yasarsaniz anlarsiniz.
Turkiye'nin teror konusundaki tek problemi dil problemi. Herkes Turkce konussa, kurtceyi unutsalar. Bizimle kaynasirlar.
Sorunlarin cogu biter. Egitim ve kultur devrimi zamaninda yapilamamis.
Bahceli gercekleri gordu, "sonucu felaket olacak bir ise girmeyecgiz" dedi. Kendi elimizle kurdistani kurdurtmayacagiz demek istedi. Ne halleri varsa gorsunler. Suriyedki olaylara kendi acimizdan bakmaya calisip, tansiyonumuzu dusurmeliyiz.
Teror ve multeci sorunu biterse gerisi bizi ilgilendirmemeli. Suriye'de araplar isterse birbirini yesinler.
Bizi pkk ayagiyla belanin icine cekiyorlar. Zaten Hukumetde topyekun bir savas yapmayacak. Uzaktan sembolik atislar yapiyorlar. Firtinayla-Kasirgayla oalcak is degil. Bir mucize yapip , araplari iktidara getirmedikce, kurdistan konsunda hicbir sey duzelmez. Bu duruma alisin.

Yurtdisindaki Turkler ozellikle zengin avrupa disindakiler, cingeneler gibiyiz. Buralarda surunuyoruz, hicbir sosyal guvencemiz yok, Turkiye bizim icin hastane acmak zorunda degil, bedava ilac vermiyor bize kimse,, colugumuz cocugumuz Turk devletinin sirtina yuk dendaslarigil, Turkiye bizim icin okul acmak zorunda degil, bizim icin Turkiyede ekstra yollar yapilmiyor, tuneller yapilmiyor, kopruler yapilmiyor. Bize Turkiyede is bulunmak zorunda degil. Bizi kimse evlendirmek zorunda degil. BIz boyle kenarda,kosede gariban kalmisiz. Anamiza-babamiza 3-5 para gonderen yine biz. Bizim gibi vatandasin Devlete zarari mi var? faydasi mi var? Ben dogma buyume Istanbulluyum. 25 yasina kadar Turkiyede yasadim. Universiteyi bile paramla okudum. Turkiye Devletinden bedava hicbirsey almadim. Ben geri donsem, bana is bulmak zorundasiniz,hastalanincaa bakmak zorundasiniz, cocuklarimi okutmak zorundasiniz, bize ev bulmak zorundasiniz.. Cunku bende Turkum ve TC vatandasiyim.

Ukrayna vatandaslari gonullu olarak terorle mucadele ediyor, gonullu askerlikvar. Maas olarak simdiler sadece 270 dolar veriyorlar. Onceden maasta yoktu. Birilerine ornek olsun.
Sivil Toplum Kuruluslari araciligiyla hukumete baski yapin, gonullu askerligi baslatin. Hemen orduya yazilin.
Subay,astsubay,polis maaslari asgari ucrete indirilse calisacak adam bulunurmu acaba?

Ne diyon olm sen. MHP, PYD'nin parcalanmasi konusunda, hukumetin tam arkasindadir. CHP, parti cikarlari icin soytari politikasi uretirken, MHP milli durus sergiliyor. Boyle durumlarda parti marti felan dusunmeyecen, memleketin menfaatini dusunecen.

Son gerçek CHP´li:

Buda bos keseden salliyor. Koltuk pesinde kosuyor.

. . .

Pakistan Affairs Latest Posts

Country Latest Posts

Back
Top Bottom