Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Rusya'da domatesin kilosu 23 lira oldu, Putin salağı zaten azalmakta olan gelirini böyle Suriye'de sivilleri bombalayarak çarçur edince 30 lira da olur, 50 lira da. 4 aydır hayvani bir bombardıman yapmalarına rağmen gerizekalı Suriye ordusunun (artı Hizbullah itleri, artı İran g.tleri, artı Iraklı şii vahşileri) gözle görülür büyük bir başarısı yok, para suyunu çekince ne yapacaklar göreceğiz.
Beter olsun ibneler petrolde dibi gördü en son 30 muydu neydi Ekonomi bozulursa Putinin ipini çeker Ruslar darısı Çinlilerin başına onlardada geçen borsa çöktü kapattılar iyice batmasın diye
Biz domatesi kestik onlar Rus kadinlarini, sizce kim kaybediyor?Abi Rusya'ya en büyük yaptırımımız domates mi yani? Bununla mı gurur duyuyorsunuz? Eminim ölecekler domatessiz.
Biz domatesi kestik onlar Rus kadinlarini, sizce kim kaybediyor?
Saka bir yana, yaptirimin baslarinda Rus Otomotiv sektörü yedek parca teyminati zorlugundan nerdeyse üretimi durduracakti.
Rusyanin durumu zor olmasaydi gazi ilk günden keserdi.
Sanctioning Turkey backfires Russian economy
Abi Rusya'ya en büyük yaptırımımız domates mi yani? Bununla mı gurur duyuyorsunuz? Eminim ölecekler domatessiz.
ABC Gazetesi yeni haber olarak paylaşmıştı, ben de ismi araştırdım Hürriyet' i görünce burada paylaştım tarihe bakmadan.2015 haberi?