Islamic faith&Secularism
BANNED
- Reaction score
- -9
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I've got friends outside Turkey who aren't Turkish, who follow Turkish politics. Shocking I know.Who the f is iyi party? Explain it to our non-Turkish citizens so that they know what they are going to vote for.. Pls..
I've got friends outside Turkey who aren't Turkish, who follow Turkish politics. Shocking I know.
Speaking English in an English forum... I must be mad.
What's your problem you don't like people knowing that Turkey isn't just a mad islamofascist dictator?
S%^$r yavsak herif. Aci gercek buymus. Ortada aci bir gercek var ise oda senin bir surtugun pesinden gidip davana ihanet etmektir.
Forumdaki islamcı Türkler neden senin bu paylaşımlarını beğenmiyorlar anlamıyorum. Yoksa zamanında fetullahçımıydılar..? hehe x)
Şu üç sıçan ağızlarını her açtıklarında Kemalistlere, Atatürk'e ve TSK'ya küfrediyorlardı. PKK'ya "anlaşılması gereken insan" muamelesi çekiyorlardı. Ergenekon ve Balyoz kumpaslarının öncüsüydüler. Müebbet hapis aldı bu orrr...pu çocukları dinci terörist sıçanlar.
İyi de, Sinan Oğan, Fethullah teröristi Meral'in peşinden gitmiyor ki? Adam MHP'li, MHP'de duruyor.
Benim dememle mi Fethullah'a övgü dizmiş? O teröristin üzerinde o kadar bir gücüm varsa, diyeyim de kendisini atsın köprüden aşağıyaÇok komiksin, senin demenle Meral fetöcü oldu şimdi.
Benim dememle mi Fethullah'a övgü dizmiş? O teröristin üzerinde o kadar bir gücüm varsa, diyeyim de kendisini atsın köprüden aşağıya
Evet? Ben buna aykırı birşey dediğimi hatırlamıyorum, ve onların hala ülkeyi yönetiyor olması Meral'i terörist olma vasfından çıkartmıyorFethullah ile yatağa girip güçlendirenler hala ülkeyi yönetiyor ama.