What's new

Throwing off the covers

. .
الان یعنی همه ی مردم ایران موافق بی حجابی هستن !؟

شما خودت به طور مثال

اول که اینجا اومدی یه آدم دیگه بودی

من خودم 2 نفر رو می شناسم که قبلا اینجا عضو بودن و الان نیستن

اون موقع آتئیست بودن

الان شدن مسلمون دو آتشیه

از اجباری شدن حجاب دفاع می کنن

خود تو الان جوش آوردی اینجوری شدی

معلوم نیست دو ماه دیگه طرز فکرت چطوری میشه

ولی من از اول هیچ تغییری تو نظراتم ایجاد نشده

چون دم پامو نگاه نمی کنم

من خودم به همه چی اعتراض دارم

ولی فقط بخاطر یک نفر ساکتم

چون وقتی میگه درست میشه یعنی میشه

اگه فکر می کنی خیلی جوش آوردی و به قول دوستان بالا زده ... یکم به اعتقاد هایی که قبلا داشتی فکر کن

خدا هر کسی رو با یک چیزی امتحان میکنه

مشکل همین جاست که تا یک نفر اعتراض می کنه میگن گمراه شده.

نه خیر اقا سهیل ، من نه طرفدار و موافق بی حجابیم و نه ازش دفاع می کنم و نمیتونم در مورد بقیه ی مردم هم نظر بدم .

حجاب اجباری نه تنها کمکی به حجاب و دین نمیکنه بلکه ضربه هم میزنه و چیزی که این روزا داریم تو خیابونا می بینیم همون ضربه هست .

از نظر من حجابی ارزش داره که از روی شور و شعور باشه نه اجبار و ریا اما قوانینی که توی این کشور وضع شده نه تنها کمکی به حجاب و دین نکرده ، نتیجه ی عکس داده و کار رو به جایی رسونده که توی یه کشور به اصطلاح اسلامی مردم پوششی داشته باشن که بدترین و سکسی ترین پوشش های غربی جلوش هیچی باشن .

در ضمن ، من نظرم هیچ تغییری نکرده و همیشه بر خلاف خیلی از دوستان که از اینور و اونور افتادن سعی کردم حقیقت رو بگم که گاهی با منافع و نظرات شما یکی و هماهنگه و تاییدش می کنید و گاهی اوقات مثل الآن هم که برخلاف نظرتونه سرزنش می کنید .

من از همون 2 سال پیش مخالف خیلی از سیاست ها و قوانین این سیستم بودم و هستم و مشکلی هم با گفتنش ندارم .

. .
Yeah , Iran is fucked .

You need to mention increasing number of married women that have boyfriends and married men that seek to sleep with other women as well .

I don't like to say this here , But this country is collapsing into itself like a dying star .

Thanks to Ayatollahs for their pure Islamic sharia and democracy :yahoo:
Mate, for your own benefit keep a low profile here as your location can be tracked in many different ways.

.

Pakistan Affairs Latest Posts

Country Latest Posts

Back
Top Bottom