the problem is fuel , RFA one uses RP-1/LOX and can produce a lot more thrust simorgh uses N2O4/UDMH, the engine must be changed to get more thrust,
I don’t think it is just that.
the problem is fuel , RFA one uses RP-1/LOX and can produce a lot more thrust simorgh uses N2O4/UDMH, the engine must be changed to get more thrust,
@Shawnee
ریخت روی ۳۶ هزار دلار
هنوز هم بهش نمیگی ریزش؟
این روند به نظر میاد حداقل چند ماه دیگه ادامه داشته باشه تا برسه روی ۳۰ هزار یا حتی ۲۰ هزار
زیر ۳۰ هزار رسید باید فرغون بیاریم تا میتونیم بخریم
هر چند که امسال احتمالاً سال خوبی نباشه. حداقل تا تابستون
نظرت چیه؟
دلار هم احتمالاً اگه توافق بشه برگرده بین ۲۰ هزار تا ۲۵ هزار. احتمال زیاد نزدیک ۲۵ هزار نوسان کنه
رسماً همه ایرانیهایی که توی رمز ارز تو آذر ماه سرمایه وارد کردن دارن به خاک سیاه میشینن
پژمان جان
کریپتو یک ماهه شده مقلد نزدک
بورس آمریکا داره میریزه و کریپتو باهاش میریزه
من هنوز دی سی ای میکنم
همزمان هولد و ترید
مشابه اینها زیاد دیدم
وقتی بره بالا چنان بالا میره فرصت ورود نده
بایدن نوامبر انتخابات میان دوره ای داره
مجبوره جمعش کنه این گه کاری ها رو
دفعه آخر
فهمیدیم فد سهامدتک خریده بودند
روزنبرگ آشغال قبل خبر تک خریده بود
@Shawnee
رسماً همه ایرانیهایی که توی رمز ارز تو آذر ماه سرمایه وارد کردن دارن به خاک سیاه میشینن
خیلیها هستند تو این دو ماه سرمایهاشون نصف شده یا حتی بیشتر از نصف شدن ضرر کردن
این کریپتو کارنسی ها همه دارایی های اسپکیولیتیو هستن وقتی ایرانی ها رو این چیزها سرمایه گذاری میکنن باید آماده به گا رفتن هم باشن
حرفت رو قبول دارم
اگه یادت هم باشه زمانی که بحث ترکیدن حباب دات کام بود گفتم یه محرک ساده مثل دستکاری نرخ تورم میتونه کل بازار رو بترکونه و پس لرزههای دیگه هم داشته باشه
الان که همین طوری از هر طرف داره خبر بد میاد
حالا مسئله اینجاست که به نظرت زمان ورود کی هست؟ تا کی بازار خرسی هست به نظرت؟
رفت تا سال ۲۰۲۴ یا به نظرت امسال دوباره صعودی میشه؟
وگرنه در اینکه زمانی که بازار صعودی بشه حتی فرصت ورود هم نمیده باهات موافق هستم
وگرنه واقعاً ارزش اتریوم زیر ۳۰۰۰ دلار دیگه نمیتونه باشه. با این همه تغییرات مثبتی که انجام شده و در راه هست
من چه در قضیه فد و چه اوکراین مشکل بزرگی نمیبینم
البته تریدر سریع خارج میشه و همه به گا میرن
تا قبل انتخابات میان دوره ای حله به نظرم
probably it represent photoshop
very interesting. Did ancient Egyptians have helicopters or witness such technology ? If not then what does this symbol represent ?
View attachment 810470